Skip to main content

Η ασφάλεια στα ενοικιαζόμενα δωμάτιά σας είναι εγγυημένη με τη Master Lock!

| Vector Brands |

Είστε ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων ή Airbnb και τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι αναμένετε τους πρώτους τουρίστες και παραθεριστές στα ενοικιαζόμενα δωμάτιά σας; Εάν δεν βρίσκεστε στο ενοικιαζόμενο ή δε θέλετε να δεσμεύεστε με την ώρα που θα προσέλθουν οι πελάτες σας για να τους δώσετε το κλειδί, αλλά και για να μη χρειάζεται να αφήνετε τα κλειδιά σας σε γείτονες ή κάτω από το χαλί, τότε η Master Lock έχει τη λύση για εσάς.

Tι προσφέρουν οι συσκευές ελεγχόμενης πρόσβασης Select Access;

Οι συσκευές Select Access αποτελούν μία καινοτομία της Master Lock που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας κάνει να εξοικονομήσετε χρόνο. Για αρχή, θα χρειαστεί να βρείτε τη συσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να την τοποθετήσετε σε ένα σημείο – κατά προτίμηση κρυφό. Αφού, λοιπόν, την τοποθετήσετε, τότε μπορείτε να βάλετε το κλειδί ή τα κλειδιά σας και να ρυθμίσετε έναν κωδικό, τον οποίο θα γνωστοποιήσετε στους επισκέπτες σας για να μπορέσουν να εισέλθουν στο σπίτι εύκολα και γρήγορα Ωστόσο, οι συσκευές ελεγχόμενης πρόσβασης της Master Lock δεν είναι κατάλληλες μόνο για τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων ή AirBnB, αλλά και για πολλές ακόμα χρήσεις. Είναι ιδανικές για κάθε περίπτωση που θέλετε να δώσετε ελεγχόμενη πρόσβαση σε κάποιον, είτε είναι οικιακός βοηθός, κάποιος φίλος ή συγγενής σας. Τέλος, αποτελεί ιδανική επιλογή αν έχετε παιδιά και δε θέλετε να κουβαλάνε μαζί τους κλειδιά, μηδενίζοντας έτσι την πιθανότητα να τα ξεχάσουν ή να τα χάσουν.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα Select Access

Καθώς η παραμονή μας σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο πρέπει να είναι συνώνυμη τόσο της ξεκούρασης όσο και της ασφάλειας, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων, η επιλογή της κατάλληλης συσκευής που να είναι εύκολη στη χρήση και ιδανική για τις ανάγκες μας, κρίνεται απαραίτητη. Ας ανακαλύψουμε τα προϊόντα Select Access για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει:

  1. Select Access 5423 με μηχανισμό κουμπιών
κλειδοθήκη

Η συσκευή ελεγχόμενης πρόσβασης Master Lock Select Access με μηχανισμό κουμπιών διαθέτει μεταλλικό σώμα πλάτους 79 mm για ανθεκτικότητα. Ο σχεδιασμός επιτοίχιας στήριξης που έχει, προσφέρει μόνιμη εγκατάσταση. Χάρη στο μέγεθος των κουμπιών του είναι πολύ εύκολο στη χρήση με γάντια ή από ηλικιωμένους και παιδιά, αλλά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μπορείτε να ορίσετε τον δικό σας συνδυασμό, χρησιμοποιώντας έως και 12 γράμματα, αριθμούς ή και τα δύο, για ευκολία χωρίς κλειδί και αυξημένη ασφάλεια, τον οποίο θα γνωστοποιείτε σε όποιον εσείς θέλετε και θα μπορείτε να το αλλάζετε όποτε εσείς το επιθυμείτε. Το προστατευτικό κάλυμμα που έχει, αποτρέπει το πάγωμα και το μπλοκάρισμα των κουμπιών από τις καιρικές συνθήκες, ενώ η επίστρωση βινυλίου αποτρέπει τις γρατσουνιές.

  1. Select Access 5441 Smart συσκευή ελεγχόμενης πρόσβασης Bluetooth
κλειδοθηκη

Με τη συσκευή ελεγχόμενης πρόσβασης Select Access Smart της Master Lock μπορείτε να μοιραστείτε την πρόσβαση στα κλειδιά σας με το smartphone σας, με προσωρινούς ή μόνιμους κωδικούς. Παρακολουθήστε πλήρως ποιος σας επισκέπτεται και πότε, μέσω της εφαρμογής και των ειδοποιήσεων στο κινητό σας. Χάρη στο μέγεθός του έχει μεγάλη χωρητικότητα και χωράει κάρτες πρόσβασης ή κλειδιά. Πολύ σημαντικό είναι ότι θα λαμβάνετε ενημερώσεις για το ποιος και πότε είχε πρόσβαση στη συσκευή και αν κάποιος προσπάθησε να την ανοίξει με λάθος κωδικό. Η μπαταρία της είναι μεγάλης διάρκειας και αντικαθίσταται πολύ εύκολα. Το ανθεκτικό συμπαγές σώμα της διαθέτει επικαλυμμένη επιφάνεια για προστασία του υλικού και του φινιρίσματος στο πορτάκι. Τέλος, λειτουργεί με τη δωρεάν εφαρμογή Master Lock® Vault Home ή Master Lock® Vault Enterprise (για την επιχείρηση) η οποία είναι διαθέσιμη στο Apple Store και το Google

  1. Select Access 5401
ελεγχόμενη πρόσβαση

Από την άλλη, εάν θέλετε μία απλή και οικονομική λύση για τη φύλαξη των κλειδιών σας, τότε η συσκευή ελεγχόμενης πρόσβασης 5401 από αλουμίνιο, με προγραμματιζόμενο συνδυασμό 4 ψηφίων, που διαθέτει μεταλλικό σώμα πλάτους 83 mm για ανθεκτικότητα και χωράει πολλά κλειδιά είναι η ιδανική επιλογή. Ο σχεδιασμός επιτοίχιας βάσης προσφέρει μόνιμη εγκατάσταση για να ρυθμίστε τον δικό σας 4ψήφιο συνδυασμό, τον οποίο θα μοιράζεστε με όσους θέλετε εσείς.

Tip: Για μεγαλύτερη ασφάλεια, προτείνεται η εγκατάστασή του σε διακριτικό σημείο.

Διαθέτοντας «έξυπνα» κλειδιά για τα δωμάτια σας, θα αυξήσετε το αίσθημα ασφάλειας των πελατών σας, καθώς θα είναι σίγουροι ότι τα υπάρχοντά τους θα είναι ασφαλή όταν δεν βρίσκονται στο δωμάτιο, αλλά εσείς θα διευκολύνετε τη διαδικασία του ενοικιασμού και του check-in χωρίς να χρειάζεται να είστε στο χώρο.